24 януари 2013

Ексклузивни условия при жилищен кредит Перфекто от Alpha Bank

До края на месец април 2013 г. Alpha Bank България предоставя изключително изгодни условия на клиентите, които биха искали да прехвърлят съществуващите си кредитни експозиции и да се възползват от Alpha жилищен кредит Перфекто.

Сред преференциалните условия, които клиентите получават, е освобождаване от такса кандидатстване и одобрение, както и 0% такса усвояване при прехвърляне на съществуващите ипотечни кредити.

В допълнение, Alpha Bank България предоставя и пълно финансиране на всички разходи, свързани с прехвърлянето на експозицията, като разходи по учредяване на новата ипотека и заличаване на съществуващата; разходи за изготвяне на пазарна оценка на имота или други необходими документи; такса, свързана с предсрочното погасяване по съществуващия кредит.
Сумата се добавя към останалата част от кредита, а лихвеният процент се определя спрямо условията на Перфекто.

Целта на специалното предложение на Alpha Bank е максимално да облекчи клиентите и да ги улесни при взимането на решение да прехвърлят съществуващия си ипотечен кредит и да се възползват от по-конкурентни условия.

Alpha жилищен кредит Перфекто няма аналог на ипотечния пазар у нас, предлагайки най-дългия срок на фиксиран лихвен процент до 10 години. Жилищният кредит предлага още три  по-кратки фиксирани периода - 3, 5 или 7 години.

Чрез Перфекто, Alpha Bank България отговоря на нуждите на клиентите, като им предоставя точно това, което търсят – сигурност, стабилност, предвидимост на бъдещите плащания, прозрачност в условията на продукта, както и свободата да вземат най-правилното за себе си решение.

След изтичане на първоначално избрания фиксиран срок лихвеният процент се образува напълно прозрачно, като е обвързан с пазарния индекс 3M EURIBOR. Информацията за нивото му е достъпна във всеки един момент и не се определя от банката.

Целта на Перфекто е да предостави напълно прозрачни условия и да осигури максимална сигурност и спокойствие в живота на човек, който се е решил на такава дългосрочна и отговорна инвестиция като закупуване на жилище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Място и за Вашата реклама

eXTReMe Tracker

PageRank Checking Icon
Google+